Siirry verkkoapteekkiin. Siirry verkkoapteekkiin.

Rennie Spearmint

Rennie Spearmint

Rennie Spearmint

Raikkaan makuiset Rennie Spearmint -tabletit sisältävät liikahappoisuutta neutraloivaa antasidia ja vaikuttavat nopeasti lievittäen närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviä oireita.

Rennie Spearmint -tablettien sisältämät kalsiumkarbonaatti ja magnesiumkarbonaatti neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttamalla ne vedeksi ja muiksi luonnollisiksi aineiksi. Ne vaikuttavat suoraan ruokatorvessa ja mahalaukussa ja poistuvat sen jälkeen elimistöstä.

Rennie Spearmint -tablettien annostus

  • Tavanomainen annos on 1–2 tablettia, jotka pureskellaan tai joiden annetaan hitaasti sulaa suussa tarvittaessa. On suositeltavaa ottaa tabletti/tabletit tunti aterian jälkeen ja nukkumaan mentäessä.
  • Ota närästys- ja kiputilanteissa 1–2 tablettia heti oireiden ilmaannuttua, mutta älä ota enempää kuin 11 tablettia (joka vastaa 8 g kalsiumkarbonaattia) vuorokaudessa.
  • Liikahappoisuutta lievittävien lääkkeiden pitkittynyttä käyttöä on syytä välttää, ja annossuositusta ei saa ylittää. Jos oireet jatkuvat tai lievittyvät vain osittain, on syytä ottaa yhteys lääkäriin.
  • Valmiste on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.
  • Valmistetta saa käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan 14 vuorokautta.

Mitä Rennie Spearmint sisältää

Vaikuttavat aineet ovat kalsiumkarbonaatti ( 680 mg yhdessä imeskelytabletissa, joka vastaa 272 mg kalsiumia) ja magnesiumsubkarbonaatti (80 mg yhdessä imeskeltytabletissa). Tarkemmat tiedot pakkausselosteessa.