Rennie-imeskelytabletit

Neljä eri makua

Rennie valmisteet

Rennie-valmisteita on käytetty jo yli 85 vuoden ajan. Rennie-tabletteja saa apteekista ja tuoteperheeseen kuuluu neljä erimakuista imeskelytabletti-valmistetta. Ei siis ihme, että Rennie on suosittu apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin. Rennie on kehitetty lievittämään oireita nopeasti ja tehokkaasti, jotta pääset jatkamaan elämääsi täysillä.

Rennie on liikahappoisuutta lievittävä lääke eli antasidi, joka neutraloi mahahappoja muuttamalla ne vedeksi ja muiksi luonnollisiksi aineiksi. Rennie vaikuttaa suoraan ongelman aiheuttajaan eli mahahappoon. Rennie-tabletin vaikutus alkaa nopeasti mahalaukussa, eikä vaikutus riipu valmisteen imeytymisestä verenkiertoon.

Rennie-valmistetta voi ottaa päivällä tai yöllä lievittämään nopeasti oireita. Olipa ongelmana sitten närästys, ruoansulatusvaivat tai mahahapon takaisinvirtaus, Rennie helpottaa oloa. Rennie-valmisteita voit ostaa apteekista ilman reseptiä.

Rennie on nopea ja tehokas apu
NÄRÄSTYKSEEN JA RUOANSULATUSVAIVOIHN

Rennie Peppermint on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin.

Rennie Peppermint

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Piparmintun makuiset Rennie Peppermint -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Spearmint on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Spearmint

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Rennie Spearmint -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Orange on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Orange

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Appelsiinin makuiset Rennie Orange -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Lakrtisi on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Lakritsi

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Rennie Lakritsi -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.