Ruoansulatusvaivojen
hoito

Rennie on nopeavaikutteinen ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin. Kun oireet iskevät, Rennie lievittää nopeasti epämukavaa oloa.

Ruoansulatusvaivoja ei voi aina estää, mutta Rennie-valmisteen sisältämät happoja neutraloivat kalsium- ja magnesiumkarbonaatti vaikuttavat nopeasti ja muuttavat liiallisia mahahappoja vedeksi ja luonnollisiksi aineiksi. Rennie vaikuttaa suoraan ongelman aiheuttajaan eli mahahappoon. Rennie-tabletin vaikutus alkaa nopeasti mahalaukussa, eikä vaikutus riipu valmisteen imeytymisestä verenkiertoon.

Rennie-valmistetta voi ottaa päivällä tai yöllä lievittämään nopeasti kivuliaita oireita. Lisätietoa eri Rennie-valmisteista.

Miten
ruoansulatusvaivoja voi ehkäistä?

Nainen ottaa Rennie tablettieja pakkauksesta.

Muista syödä tarpeeksi kuituja. Jotta ruoansulatus toimisi hyvin ja tasaisesti, ruokavalion täytyy sisältää monia erilaisia kuituvalmisteita, kuten tumma riisi, täysjyväleipä, hedelmät, vihannekset ja vilja. Älä kuitenkaan mene liian pitkälle kuituinnostuksessa – liian suuri määrä kuituja voi aiheuttaa turvotusta ja ruoansulatusongelmia.

Pureskele ruoka kunnolla. Isot ruoanpalat hajoavat ja sulavat hitaammin mahalaukussa. Pyri istumaan alas, kun syöt.

Vaikka kiire painaa päälle, aterian syöminen kaikessa rauhassa sekä hengitys- tai rentoutusharjoitukset voivat auttaa paljon.

Rasvaiset ja/tai teollisesti valmistetut ruoat ovat paljon vaikeampia sulattaa. Rasvaisen paistetun ruoan vähentäminen ruokavaliosta helpottaa mahalaukun työtaakkaa. Pyri syömään enemmän vähärasvaista lihaa ja kalaa, valitse juomaksi rasvatonta maitoa ja kokeile ruoan grillaamista paistamisen sijaan. Yrtit ovat hyvä vaihtoehto mausteille. Myös happopitoiset juomat, kuten kahvi, voivat pahentaa ruoansulatusvaivoja.

Isot ateria-annokset venyttävät mahalaukkua ja lisäävät ylös päin suuntautuvaa painetta ruokatorven ja mahalaukun yhtymäkohdassa, mikä voi aiheuttaa ruoansulatusongelmia. Kokeile kuuden pienemmän aterian syömistä päivän aikana kolmen ison aterian sijaan. Näin mahalaukku ei täyty liikaa ja liiallinen mahahappotuotanto estyy.

Haluatko lisätietoa ruoansulatusvaivoista? Lue lisää ruoansulatusvaivojen oireista ja syistä.

Ruoansulatusvaivojen oireet
ja aiheuttajat >

Katso
Tuotteet

Rennie Peppermint on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin.

Rennie Peppermint

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Piparmintun makuiset Rennie Peppermint -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Spearmint on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Spearmint

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Rennie Spearmint -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Orange on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Orange

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Appelsiinin makuiset Rennie Orange -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Lakrtisi on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Lakritsi

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Rennie Lakritsi -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.