Refluksin hoito

Miten helpottaa refluksin oireita? Rennie on nopeavaikutteinen ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin. Kun oireet iskevät, Rennie lievittää nopeasti epämukavaa oloa.

Rennie vaikuttaa suoraan ongelman aiheuttajaan eli mahahappoon ja auttaa lievittämään mahahapon takaisinvirtauksesta johtuvia oireita. Rennie-tabletin paikallinen vaikutus alkaa nopeasti mahalaukussa, eikä vaikutus riipu valmisteen imeytymisestä verenkiertoon.

Rennie sisältää kahta happoja neutraloivaa ainetta eli kalsium- ja magnesiumkarbonaattia, jotka vaikuttavat nopeasti muuttaen liiallisia mahahappoja vedeksi ja luonnollisiksi aineiksi. Rennie-valmistetta voi ottaa päivällä tai yöllä lievittämään nopeasti ruoansulatusvaivoja.

Miten ehkäistä
refluksia?

What to take for acid reflux? Try Rennie antacids tablets.

Mahahapon takaisinvirtaus ruokatorveen on yleinen vaiva, mutta sen oireita voi lievittää tekemällä muutaman yksinkertaisen muutoksen elämäntapoihin. Oireiden lievittämiseen on myös saatavilla apteekista ilman reseptiä tehokkaita ja nopeavaikutteisia lääkkeitä.

Syöminen ja juominen: Pyri istumaan alas, kun syöt. Pureskele ruoka hyvin ja syö rauhassa. Kokeile yrttejä mausteiden sijaan, ja syö keitettyjä vihanneksia, jogurttia, vähärasvaista lihaa ja kalaa. Sitrushedelmät voivat olla liian happamia silloin, kun mahahapon takaisinvirtausta ilmaantuu. Päärynät, omenat, persikat ja banaanit ovat lempeämpiä vatsalle. Alkoholin liiallinen käyttö voi laukaista mahahapon takaisinvirtauksen.

Nukkuminen: Vuoteen pääpuolen kohottaminen voi vähentää mahahapon takaisinvirtauksen oireita. Asento auttaa ehkäisemään mahahapon nousua ruokatorveen.

Hyödynnä painovoimaa: Älä asetu makuulle kolmeen tuntiin ruokailun jälkeen, sillä mahahapon tuotanto on silloin suurimmillaan. Pystyasennossa painovoima auttaa pitämään mahan sisällön sille kuuluvassa paikassa.

Haluatko lisätietoa refluksista ja siitä mikä aiheuttaa mahahapon takaisinvirtausta? Lue lisää refluksin oireista ja syistä.

Refluksin oireet
ja aiheuttajat >

Katso
Tuotteet

Rennie Peppermint on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin.

Rennie Peppermint

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Piparmintun makuiset Rennie Peppermint -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Spearmint on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Spearmint

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Rennie Spearmint -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Orange on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Orange

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Appelsiinin makuiset Rennie Orange -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Lakrtisi on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Lakritsi

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Rennie Lakritsi -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.