Rennie Spearmint. Nopea ja tehokas apu närästykseen.

Rennie Spearmint. Nopea ja tehokas apu närästykseen.

Rennie Spearmint

Raikkaat mintun makuiset Rennie Spearmint -imeskelytabletit sisältävät liikahappoisuutta neutraloivaa antasidia ja vaikuttavat nopeasti lievittäen närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviä oireita.

Rennie Spearmint -imeskelytabletit sisältämät kalsiumkarbonaatti ja magnesiumkarbonaatti neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttamalla ne vedeksi ja muiksi luonnollisiksi aineiksi. Ne vaikuttavat suoraan ruokatorvessa ja mahalaukussa ja poistuvat sen jälkeen elimistöstä.

Rennie Spearmint Annostelu

  • Tavanomainen annos on 1–2 tablettia, jotka pureskellaan tai joiden annetaan hitaasti sulaa suussa tarvittaessa. On suositeltavaa ottaa tabletti/tabletit tunti aterian jälkeen ja nukkumaan mentäessä.
  • Ota närästys- ja kiputilanteissa 1–2 tablettia heti oireiden ilmaannuttua, mutta älä ota enempää kuin 11 tablettia (joka vastaa 8 g kalsiumkarbonaattia) vuorokaudessa.
  • Liikahappoisuutta lievittävien lääkkeiden pitkittynyttä käyttöä on syytä välttää, ja annossuositusta ei saa ylittää. Jos oireet jatkuvat tai lievittyvät vain osittain, on syytä ottaa yhteys lääkäriin.
  • Valmiste on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.
  • Valmistetta saa käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan 14 vuorokautta.
  • Rennie Spearmint on saatavilla seuraavissa pakkauskoissa:
    24 tabl., 48 tabl., 96 tabl.

Rennie-valmisteita voi käyttää helpottamaan raskauden aikaista närästystä annostusohjeen mukaisesti.

Suositellaan seuraaviin

Närästys

Ruoansulatusvaivat

Raskaudenaikainen närästys

Mistä Rennie-valmisteita voi ostaa

Rennie-valmisteita voit ostaa apteekista. Myynnissä myös verkkoapteekeissa. Rennie-tuoteperheeseen kuuluu neljä erimakuista valmistetta, joihin voit tutustua Rennie-tuotesivulla.

Luettelo laillisista apteekin verkkopalveluista täällä.

Vaikuttavat aineet yhdessä imeskelytabletissa

kalsiumkarbonaatti: 680mg (vastaa 272 mg kalsiumia)
magnesiumsubkarbonaatti: 80mg
Tarkemmat tiedot pakkausselosteessa.

Tutustu
Tuotteet

Rennie Peppermint on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin.

Rennie Peppermint

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Piparmintun makuiset Rennie Peppermint -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Orange on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Orange

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Appelsiinin makuiset Rennie Orange -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.

Rennie Lakrtisi on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviin oireisiin

Rennie Lakritsi

Antasidit neutraloivat liiallisia mahahappoja muuttaen ne nopeasti vedeksi ja muiksi luonnon aineiksi. Rennie Lakritsi -imeskelytabletit tarjoavat nopean ja tehokkaan avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin.