Siirry verkkoapteekkiin. Siirry verkkoapteekkiin.

Rennie Orange

Rennie Orange

Rennie Orange

Appelsiininmakuinen Rennie Orange on raikas vaihtoehto mintunmakuisille tableteille lievittämään närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyviä oireita. Rennie Orange antaa saman tehokkaan ja nopean avun kuin muutkin Rennie-tuoteperheen jäsenet.

Rennie Orange -tablettien annostus

  • Tavanomainen annos on 1–2 tablettia, jotka pureskellaan tai joiden annetaan hitaasti sulaa suussa tarvittaessa. On suositeltavaa ottaa tabletti/tabletit tunti aterian jälkeen ja nukkumaan mentäessä.
  • Ota närästys- ja kiputilanteissa 1–2 tablettia heti oireiden ilmaannuttua, mutta älä ota enempää kuin 11 tablettia (joka vastaa 8 g kalsiumkarbonaattia) vuorokaudessa.
  • Liikahappoisuutta lievittävien lääkkeiden pitkittynyttä käyttöä on syytä välttää, ja annossuositusta ei saa ylittää. Jos oireet jatkuvat tai lievittyvät vain osittain, on syytä ottaa yhteys lääkäriin.
  • Valmiste on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.
  • Valmistetta saa käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan 14 vuorokautta.

 

Mitä Rennie Orange sisältää

Vaikuttavat aineet ovat kalsiumkarbonaatti ( 680 mg yhdessä imeskelytabletissa, joka vastaa 272 mg kalsiumia) ja magnesiumsubkarbonaatti (80 mg yhdessä imeskelytabletissa). Tarkemmat tiedot pakkausselosteessa.