Siirry verkkoapteekkiin. Siirry verkkoapteekkiin.

Rennie Ice Mint

Rennie Ice Mint

Rennie ICE MINT

Mintunmakuiset Rennie ICE MINT -tabletit sisältävät viilentäviä makuaineita, jotka helpottavat närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin liittyvää poltetta. Rennie ICE MINT sisältää kalsiumkarbonaattia ja magnesiumkarbonaattia, jotka muuttavat liiallisia mahahappoja vedeksi ja muiksi luonnollisiksi aineiksi.

Rennie ICE MINT -tablettien annostus

  • Tavanomainen annos on 1–2 tablettia, jotka pureskellaan tai joiden annetaan hitaasti sulaa suussa tarvittaessa. On suositeltavaa ottaa tabletti/tabletit tunti aterian jälkeen ja nukkumaan mentäessä.
  • Ota närästys- ja kiputilanteissa 1–2 tablettia heti oireiden ilmaannuttua, mutta älä ota enempää kuin 11 tablettia (joka vastaa 8 g kalsiumkarbonaattia) vuorokaudessa.
  • Liikahappoisuutta lievittävien lääkkeiden pitkittynyttä käyttöä on syytä välttää, ja annossuositusta ei saa ylittää. Jos oireet jatkuvat tai lievittyvät vain osittain, on syytä ottaa yhteys lääkäriin.
  • Valmiste on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.
  • Valmistetta saa käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan 14 vuorokautta.

 

Mitä Rennie ICE MINT sisältää

Vaikuttavat aineet ovat kalsiumkarbonaatti ( 680 mg yhdessä imeskelytabletissa, joka vastaa 272 mg kalsiumia) ja magnesiumsubkarbonaatti (80 mg yhdessä imeskeltytabletissa). Tarkemmat tiedot pakkausselosteessa.